top of page

A TICKET TO LONDON! 

Your chance to win a painting, my chance to live my dream!

AND THE WINNER IS..

HET DOEL // MIJN DROOM

Schilderen aan de Royal college of Art, de #1 kunstacademie van de wereld!

 

In de zomer van 2018 wil ik een Summer Intensive volgen van drie weken aan de Royal College of Art. In het Sackler Building zal ik op zoek gaan naar een verdieping in mijn werk en zal ik begeleid worden door topdocenten uit de internationale kunstwereld. Afsluitend is er een expositie in de Dyson Gallery in het centrum van Londen. Een stad als Londen gaat een mega impact hebben op mijn werk en ik ben ontzettend nieuwsgierig en extreem leergierig om daar mijn werk naar een ander niveau te tillen!

 

CROWDFUNDING // ART LOTTO
 

Mijn droom is haalbaar. Om te studeren in Londen heb ik € 5.000,- nodig. Middels een loterij wil ik dit bedrag bij elkaar verzamelen. Koop een lot, maak kans op prijzen en support mijn ambitie! Schilderijen naar keuze, notebooks, cadeaus, artboxen of een van de vele gifts.. Tijdens de trekking op 31 december zullen er 25 prijzen verloot gaan worden!

MIJN DROOM WORDT WERKELIJKHEID! De campagne is succesvol geweest en ik ben toegelaten op de Summer School van de Royal College of Art in Londen!! Iedereen super bedankt voor het meespelen met de lotto! In augustus zal ook een expositie plaatsvinden in Londen.. to be continued! 

OVERZICHT CAMPAGNE

DE PRIJZEN!

bottom of page